Assortiment

Bent u op zoek naar een houtgestookte kachel die samen kan werken met uw CV? Ambianza biedt een uitgebreid assortiment aan haarden, pelletkachels, houtvergassers en andere kachels voor zowel zakelijk als privégebruik. Gaat u voor dat ene beetje extra sfeer in uw keuken? Ga dan voor een houtgestookte kookhaard. Bij ons vindt u zowel gebruikte als nieuwe modellen. Modellen die zorgen voor een uitgebalanceerd binnenklimaat voor een stralend middelpunt in uw showroom. Een houtkachel voor uw woning die samenwerkt met uw CV is enorm sfeervol en daarnaast ook nog eens praktisch.

Een houtgestookte kachel werkt samen met uw CV

Bij Ambianza hebben wij prachtige houtkachels voor de nodige sfeer die samenwerken met een CV . Gaat u bijvoorbeeld voor een CV houtkachel van Nordic Fire Fortuna of gaat uw voorkeur toch uit naar een pelletgestookte kachel? In dat geval kunt u bijvoorbeeld gaan voor een fraaie pelletgestookte CV kachel van Nordic Fire.

Ga voor een authentieke houtgestookte kookhaard

Heeft u een landelijk interieur en zoekt u een extra stukje finesse voor in uw keuken? Dan is een houtgestookte kookhaard dé uitkomst. Een kookhaard kan namelijk een stralend middelpunt in uw woning zijn! Ga bijvoorbeeld voor de Kookhaard La Nordica Rosetta; een ware eyecatcher voor in uw keuken. Combineer deze houtgestookte kookhaard met een houtkachel voor de nodige sfeer die samen kan werken met een CV.

Heeft u een brandende vraag? Wij horen het graag!

Heeft u vragen over het assortiment of een vraag over onze diensten en service? Wij horen het graag! U kunt per mail contact met ons opnemen of ons bereiken op 0183-745 006. Bekijkt u liever een houtgestookte kachel die samenwerkt met uw CV in het echt? Wij zien u graag verschijnen in onze showroom in Meerkerk. Wij geven u en passend en eerlijk advies. Heeft u binnenkort een houtgestookte kookhaard in uw woning of een sfeervolle houtkachel voor uw CV in uw bedrijfspand of restaurant?